Appartement

850
Het appartement is losstaand van het woonhuis en heeft dus een eigen ingang. Via de voorporch kom je in de L-vormige woonkamer met keuken. De keuken heeft een 4 pits fornuis met oven en een ijskast. De woonkamer heeft een bank en een eettafel met 4 stoelen. Er is een aparte slaapkamer met badkamer, voorzien van douche, toilet en een wastafel. De slaapkamer heeft een ventilator en een kledingkast met een hang-, en leggedeelte. Het appartement heeft ook een kluisje voor je waardevolle spullen.

* Bij huur van appartement door 2 personen is de maandhuur Ang 995.-

Buiten de ruime kamers beschikt het huis over een gemeenschappelijk te gebruiken ingerichte keuken met een 4 pits gasfornuis en een oven. Er is een ijskast en buiten op de porch staat een ruime picknick tafel. Er is in en om het huis/appartement gratis high speed internet aanwezig er is een televisie met een ruim aanbod aan kanalen ( o.a. Ned 1, 2 en 3, BVN, ESPN, FOX, ABC etc.) Wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes (Keuken, woonkamer en badkamer) en het tuinonderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Alle slaapkamers zijn voorzien van traliewerk.

  • De huurprijzen zijn inclusief water (met een maximum van 4 m³ per persoon per maand), gas, afval verwijdering, 1 keer per week schoonmaak en onbeperkt wireless internet.
  • De huur dient per maand vooruit betaald te worden.
  • Bij reservering dient 1 maand borg en 1 maand huur betaald te worden.
  • Een extra logé in je kamer of appartement kost Naf. 10.00 per nacht.

Zie Procedure voor meer informatie over de huurvoorwaarden.