Kamer Met Eigen Badkamer

750
Er is 1 kamer met eigen badkamer in het huis. Deze kamer is voorzien van een 1 of 2 persoonsbed en is daarom zeer geschikt om te delen. Ook deze kamer heeft een ventilator, een kledingkast met een hang-, en leggedeelte en een kluisje voor je waardevolle spullen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

* Bij huur van kamer met eigen badkamer door 2 personen is de maandhuur Ang. 895.-

Buiten de ruime kamers beschikt het huis over een gemeenschappelijk te gebruiken ingerichte keuken met een 4 pits gasfornuis en een oven. Er is een ijskast en buiten op de porch staat een ruime picknick tafel. Er is in en om het huis/appartement gratis high speed internet aanwezig er is een televisie met een ruim aanbod aan kanalen ( o.a. Ned 1, 2 en 3, BVN, ESPN, FOX, ABC etc.) Wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes (Keuken, woonkamer en badkamer) en het tuinonderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Alle slaapkamers zijn voorzien van traliewerk.

  • De huurprijzen zijn inclusief water (met een maximum van 4 m³ per persoon per maand), gas, afval verwijdering, 1 keer per week schoonmaak en onbeperkt wireless internet.
  • De huur dient per maand vooruit betaald te worden.
  • Bij reservering dient 1 maand borg en 1 maand huur betaald te worden.
  • Een extra persoon in je kamer of appartement kost Naf. 10.00 per dag.

Zie Procedure voor meer informatie over de huurvoorwaarden.